Ingin Kepastian?

Assalamualaiku... Hai guyss nak tanya klu naik 2 line tp satu samar2 mcm ni dah ada isi ke?sbb baru berkahwin first time buat dua kali test pd pg yg sama sbb x percaya n x pasti betul ke tak?

Ingin Kepastian?
55 Các câu trả lời

Tahniah. Dh boleh buat buku pink. Pegi KK yg berdekatan. Ckp nk buat buku pink. Dia akan test urin jgk.

4y trước

Better peegi check swasta dulu untuk double confirm. Tunggu kandungan dlm 10 minggu baru pegi buat buku pink.