Ingin Kepastian?

Assalamualaiku... Hai guyss nak tanya klu naik 2 line tp satu samar2 mcm ni dah ada isi ke?sbb baru berkahwin first time buat dua kali test pd pg yg sama sbb x percaya n x pasti betul ke tak?

Ingin Kepastian?
55 Các câu trả lời

Tahniah Sis,doakan saya juga....dan semua yang belum dikurniakan zuriat.... take care sis....

4y trước

Alhamdulillah insyallah amin sy doakan semua semua sahabat2 utk mendapat zuriat seperti sy... Sy pon x sangkat sbnarnya sbb p jumpe 2 org doktor pakar n scan dia ckp sy ada masalah hormon n rahim sy terbalik x sama mcm org normal... so agak sukar jgk nk hamil so sy tawakal n balik kg husband terus mintak ibu urutkan n ibu suh amalkan air kunyit yg dia buat skli dgn minum mandu hutan ori yg pak mertua bg... Abis sebotol air kunyit n 3x urut dgn my mom Alhamdulillah urut yg last tu my mum mcm tnye2 dpt rs tp sy still ckp baru lepas priod😅 x thu plk memang dah ada isi... Smpi baru2 ni dia bg tau yg dia mmpi sy pregnant 🤰 ktenya... Now Alhamdulillah syukurr sgt2 kuasa allah menangis 😭bile tengok 2 line cme nk kepastian pengalaman gan mummy2 lain betul ke tak sbb line kabur2 lg...

tahniah sis,, tu dh ade dh tu, utk lbh lanjut dn mgetahui bp usia kandungan blh g check up sis

4y trước

Yeee Alhamdulillah insyallah sis sy dah check minggu lepas 6w6d now 7w3d dah.. Cme x p scan jek lg n suami pon x thu lg berita ni🤭

Ada isi sis..confirm! Jaga diri baik2.gi klinik utk sahkan brapa mggu 👏🏻👏🏻❤️

4y trước

Alhamdulillah tq yunkkkk.. Insyallah nextweek sy pegi check🤗

Kt instruction belakang upt test tu kann ade tulis if samar² pon dikira preggy

4y trước

Tq... Just nk kepastian jek sbb ada yg ckp negetif klu sama2 x tentu...

Hehe xpe sis.. Saya buat smpai 6upt dlu 🤣 InsyaAllah +ve tu..

Asal da samar2 positive la tu.masi peringat awal. 😊.

4y trước

Alhamdulillah tq sis❤️

Positif tu sis. Kabur sebab masih baru lagi. Apa apa pun tahniah

4y trước

Welcome ❤️

Tahniah mom to be..jga kesihatan yaa mommy..jgn stres2..😄😄

4y trước

Alhamdulillah insyallah tq sis🤗😘😘😘😘🤭🤭🤭

Wslm. Insyaallah positif, blh pegi scan kt swasta kalau nak.

4y trước

Alhamdulillah... Insyallah sis nextweek sy pegi utk confom🤗

pos tu.. tahniah ye.. sy pn x caye aritu smpai 4x cek😀

4y trước

alhamdulillah.. awk pn jaga diri ye