Upt test-faint line

Hi, nak tnya ibu2... Klu kat KK, wlupun line samar2 tetap kira -ve ke? Saya g klinik sbb x sedap bdn.. Sakit2 tulang.. Gambar bawah nie result upt lps balik dr klinik td sbb mcm x puas hati dgn result dorg 😂ada x ibu2 yg pengalaman mcm nie.. G klinik upt -ve tp buat kat rumah mcm nie.. Hari2 dah saya cek.. Dr nampak kabur ke terang nie dh.. Saya ttc 2 tahun lbh dah.. Mmang berharap sgt2 agar kalini dpt berita gembira... #ingintahu #pleasehelp #upt

Upt test-faint line
6 Các câu trả lời

Dr mmg nak line terang baru ckp Positif. Tapi UPT awak ni dah positif, nasihat saya lepas sebulan ni pegi klinik utk pengesahan kehamilan. Time tu InsyaAllah dah 8w, dah boleh nampak baby & jantung baby berkelip2. Takpe, skrg ni just jaga diri, makan asid folik, jgn buat kerja berat. If kira dari LMP dah berapa minggu? BTW, terang mcm ni mmg tak nampak apa lagi kalau scan pun.

1y trước

Klu ikut LMP dh 6w dah.. Tp sbb period x regular maybe akan lari jugak lah kiraan tu.. InsyaAllah lg 2 3 minggu saya cek semula dan refer klinik swasta dulu utk detail scan.. Tq awak bg nasihat..

Insyaallah ada rezeki puan 😊 for now banyak kan rehat puan, jaga makan.. Jangan buat kerja berat2. Saya haritu pun sama macam ni jugak. Buat tiga kali test pun sama jugak line tu blurry jugak. End up saya tak test dah haha. ahad esok saya nak p scan 😊

awak Boleh pergi Klinik or makmal swasta, buat beta HCG. check pakai darah, boleh tahu result yang tepat Walaupun kandungan baru masuk 2 minggu

1y trước

Result dpt dlm hari yg sama atau kena tunggu beberapa hari ye.. Sbb pernah ada pengalaman gugur.. Tu yg trauma sikit klu bab2 mcm nie..

awak sama macam saya..masa saya pkai upt dip n tel mmg samar mcm awak juga..tp sy cek klinik dr kata dah 6 week nmpak kantung masa tu 21/2

1y trước

Tulah.. Ingt nk tunggu lagi 3 4 minggu baru scan.. Skrg mcm awal sgt.. Cuma jaga diri jer lah..

terang sgt Ni mmg hamil lah..lgi² klau dah Ada simptom hamil..atau prgi.scn utk pngesahan prgnt..moga Ada rzki adik ye..

1y trước

Tq atas doa akk.. Buat masa nie hanya lewat period jer.. Simptom lain xde lagi...

nti cba chek lgi ye dik..