Anak jadi tidak bermaya,lemah lembik selepas minum susu

Assalam..saya nak tanya mummy semua disini..pernah tak terjadi bayi 5 bulan kelihatan tidak bermaya.lemah.lembik camtu.sebab apa jadi camtu..saya bf cmpur fm.fm sya guna dupro.adakah tak sesuai...anak saya pernah kena sawan.awl bulan nie #bantusharing #mommybuntu #firstbaby

1 Trả lời

sis sy rse sis kena refer nurse kk cepat . sbb susu tu mungkin ye mungkin tidak . tp anak dah x brmaya lmbik tu mybe sis kena g klinik cepat or kol kk asap ye sis . ksian kt anak ..