Berdiri Lama

Assalammualaikum..Ibu² buat apa cuti hari ni? Seronokkan cuti. Ummi badan rasa tak berapa best since petang semalam. Cerita dia macam ni..Semalam di office ada assembly utk sambut new big boss. Ummi ingat kejap je kena berdiri..tapi hampir 3 jam berdiri..Ya Allah..lepastu berjalan rasa mcm tak jejak tanah. Makin petang makin sakit. Lepas solat asar kaki rasa sakit dan start susah berjalan.. Subhanallah.. Hadap je. Sampai di rumah terus bersihkan badan..lepas tu baring je. Kaki rasa sakit naik sampai ke badan. Lepas isyak..bahagian perut terasa sakit. Ummi istighfar dan tidur saja... Pagi ni nak bangun pun bukan main susah. Lepas solat subuh Ummi terus tidur balik. Pukul 9 tadi bangun..ok skit. Berdiri lama² utk 1st trimester ni tak elok ye? Oklah ibu² selamat bercuti dan semoga kita sentiasa dilindungi Allah SWT.. aamiin Allah ya mujib💕

1 Trả lời

Berehat dgn cukup mummy. Klau ad sakit bdn urut sikit2 atau buat stretching