kencing kotoq

Assalammualaikum.. Tumpang tanya saya sekarang pregnant 12minggu 1hari.. Saya setiap kali checkup mesti kena ambik urin air kencing ,setiap kali tu la dapat keputusan yang memberasang kan.. Saya di beri ubat atibiotik, tapi setiap kali makan ubat tu mesti sakit kepala.. Jantung berdebar laju.. Rasa cm tak larat nak telan ubat tu lagi.. Ada pape petua untuk elak kan terkena kencing kotoq.. Tak larat makan ubat tu sebab rasa nak pitam.. Selera makan pun jadi kurang..

2 Các câu trả lời

kurgkn mkn or mnum manis2 n lbihkan air putih..stiap kli lpas kncing mnum lg air..sy pnah kna skali tp bkn kncing kotor.. air kncing tu yg kotor mksdnya🤭 sbb kuning pekat msa tu..

minum air barli sis. elakkan minum manis