Baby ada exzima

assalammualaikum sy nak bertanya kepada ibu2 di dalm ni.. Pernah tak baby korang mengalami penyakit kulit seperti exzima .. Ad tak sebarang cadangan produk yg boleh sy cuba selain dari bawak jumpa doc.. doc cuma bg ubat sapu dn cream.. Tp tidak sesuai dgn kulit ank sy ..

Baby ada exzima
7 Các câu trả lời

anak saya dlu Lgi teruk dri Nii cuba try cream snowhite..mana tau ok sis..cuba try

3mo trước

same..ank pulih lepas pakai krim tu...ank dlu ruam susu..pakai krim tu dgn tepek tepung ubi