1st baby

Assalammualaikum.. just sharing..ni gambar scan mse 20 weeks.. sbb dktr kt klinik tu xberapa mesra..so time tu sye just nk mnx dye explain skit psal gmbr nii..mklum laa..sye xberapa paham..dktr tu just pass kt sye..n ckp..xyh tahu laa..jnji baby shat.. ada yang jelas ke mcm mne nk tgok gmbr nii.. kalau ad yg blh explain kaa..maaf yaa..

1st baby
26 Các câu trả lời

klu awk nk thu..baik awk buat detail scan dkt klinik swsta...tnya pkmbangan baby awk gn doktor..bru laaa jelas...memg tngok gmbr scan memg kitaorg xpndai tngok...hihi sorry sis...sy bg pndpt sy...sbb sy pun sma gan sis jgk...last2 sy ajak suami sy g buat detail scan...alhamdulillah....dpt jelas pnjelasan doktor...baby sihat....msa tu 24week..

boleh buat detail scan dkt klinik swasta dekat situ dia akan trangkan ...check on9 klinik swasta , if sis duduk shah alam boleh prgi klinik aurora , atau pun if sis ddk bukan area shah alam..bukak on9 klinik.siti...klinik aurora sis bukak fb...boleh tahu bila weeks yg boleh buat detail scan

4y trước

rekomen sgt klinik ni.. doktor baik n lembut je..

Aq prna alami benda mcm ni servise klinik tu pnya lh teruk siap teriakkan mama ku lagi'' nama jak klinik swasta tpi service sgt lh teruk' smpai ke hari ni sya ndk jejekn kaki ke klinik tu lagi, bayar mahal - mahal tpi xreti nk lyn orng dgn baik😌😌

ada doktor yg jenis berdengus...sbb dia scan xnampak..dr klinik smpailah mmbawak kek hospital hari nk mlahirkan..berdengus dan lempar saja tisu untuk lap perut kita tu.allah sedih rasa tp kuatkan hati sbb dtg nk mereka tlg kita tp ah entahla...sedihnyaa

4y trước

Klinik swasta ke gitu?

Teruknya doc tu 🤦🏻‍♀️ lain kali better cari klinik lain. Byk lg klinik yg doc sgt2 ramah dn akn jelaskan sumenya secara terperinci. Setakat 34w sy pregnant, dh 4-5 klinik sy scan sume doc ok, jwb sume pertanyaan dgn mesra.

Tgk gmbr scan macam klinik kerajaan je..sbb sy pun prnah dpt gambar scan kat kk mcm ni..hape pun tak npk..sy scan kat swasta je klu nak tanya itu ini, sbb tahu doc kk tak layan kite klu byk tnye. hmm

sombong btol doc 2..dah knape layan org mcm 2..kalo nak diikotkn gambar scan ni lebih tunjuk ukuran baby ni..kalo ikot ukuran smue ok n baby sehat ikot pekembangan minggu sis..doa yg baik2 ok🥰

dokter kjaan pon akn bg detail klu scan..swasta pon same..mmg dokter tu mls trgkn kot,nk cpt pnye psal..better swasta la utk scan sbb semue detail psl scan kite akn tahu sbb dokter bgthu 1per1

alahai berlagak nya dctr tu org tanya jawab la bagus² suda tu mmg tugas dia.. dctr pat sy klinik tak payah tanya stiap kali scan dctr tu sndiri akan explain A to Z

Kunyit betul ye siap ckp xyh tahu, doc tmpt sy tunjuk ni ape tu ape even xprint die tulis kt paper balik sy terjemah sndri mcm lilit kple,pjg tulang peha,