1st baby

Assalammualaikum.. just sharing..ni gambar scan mse 20 weeks.. sbb dktr kt klinik tu xberapa mesra..so time tu sye just nk mnx dye explain skit psal gmbr nii..mklum laa..sye xberapa paham..dktr tu just pass kt sye..n ckp..xyh tahu laa..jnji baby shat.. ada yang jelas ke mcm mne nk tgok gmbr nii.. kalau ad yg blh explain kaa..maaf yaa..

1st baby
26 Các câu trả lời

better sis g klinik lain...gambar scan pun x brape clear...lg pn ni kn first baby, lg lh kte excited nk th perkembangan baby....

Lempang kan aje doktor tu.. kita pergi klinik utk check nak tahu perkembangan baby, mana boleh ae dia jawab mcm tuu.. 😑

haha gmbr to guna scn tahun bila la xmaju lgsung klinik pn. sy kalau scn xclear mcm to memg akan scn klink lain

Swasta ke kerajaan? Kalau swasta kita bayar , kalau scan biasa sllu rm100. Elaborate la sikit Dr nyee pon.

Syukur klinik tmpt sy doktor dia baik. Nurse ja ada segelintir yg mulut tajam tpi xsemua😂

kalau klinik kerajaan mmg xda explanation. sy scan semua dgn gynea yg akn smbut bby nnt.

samalah kita x nmpak pape..kitani pnya excited nk tngok gmbr anak.. tpi dktr lyan mcm ni

klinik Mana tu..share la nama klinik ngan doc tu u .nnti xderlah nk g klinik tu

Doctor jenis apa tu eh. Berlagak betul. Sis buat detail scan je.

Terjemah sendiri cmni sis