bile boleh buat buku pink ye ?

Hi semua.. ye nk tanya lh bile boleh buat buku pink ye. Hari tu sye dh jumpa dktr di klinik biasa utk tnye kn berapa minggu kandungan sye. Dn dktr ckp kandungan sye baru 5 mnggu dh nmpk kantung semua. Lps tu dia suruh datang mcm lagi sebulan utk scan lagi sekali utk tentukan due date syaa dn mybe ketika tu kandungan sya dh 9 weeks. Skrg nie dh 7 weeks dh boleh ke buat buku pink atau sye tnggu scan kali kedua dgn dktr di klinik tu kemudian baru buat buku ke mcmne yeee mmy2 semua? Sye tidak tahu boleh bg cadangan. Thanks ?

3 Các câu trả lời

7weeks dah boleh buka sbnrya. Sya hr tu 6weeks da buka. 9weeks tu sis da msk 3bln spttnya msa tu utk bklnik sudah

5y trước

Sya scan 6w . Da ada kantung bby pn da ada tp kecik sngt. So 9w bru scan blk

By or before 12minggu. 9/10 dah boleh pegi

5y trước

Ok baik sis. Thnksss

Boleh.. Sy hari tu 6w dah buat buku pink

5y trước

Nmpk kantung jerr.. Pastu doc suh dtg lg 2mnggu untuk repeat scan