Keliru dgn kiraan berapa minggu kehamilan

hai...Sye nak Tye ni positif ke sbb Line pudar....sblum tu Sye baru gugur bulan 8 and Sye dah cek upt kat klinik 2 Kali upt negatif n last Sye scan 17.9 dktr baru sahkan Sye gugur tapi dktr ckp rahim Sye TGH menebal n normal sbb bulan 9 Sye Blum dtg bulan...last Sye keluar darah masa 21.8 - 25.8.. kalau pregnant Sye nk kire dri first keluar darah Time gugur k..?

Keliru dgn kiraan berapa minggu kehamilan
2 Các câu trả lời

pengalaman sy lps gugur then trus mengandung, sy just ckp kt nurse lps gugur trus mengandung blk xde period.. jd dkt buku pink xde tulis lmp.. doc refer scan utk tau EDD..

4d trước

sorry Tye sikit..awak bkk buku pink berapa minggu...sbb org ckp klaw prnh gugur Suh bkk buku awal...

ye kire dari darah y gugur tu

4d trước

owh ok terima kasih...