TTC DAN MOM

?Assalammualaikum semua. ? ?Saya lihat di ruagan just mom rata-ratanya wanita-wanita yang sedang melayari proses kehamilan dan yang sudah bergelar ibu. ?Alhmdulillah, atas rezeki dan anugerah yang diberikan Allah. ?Nikmat Allah yang mana lagi yang ingin didustakan. ?Saya mohon Doakan saya (penghantar posting ini) dan pasangan dikurniakan Rezeki Zuriat. ❤Doakan juga buat kami, TTC-an semua dianugerahkan Allah swt rezeki Anak buat kami. ?Ttc-an, saya bersama kamu. Saya yakin, mommy2 di just mom ni juga merasainya krn mereka juga pernah 'bersama' kita satu masa dahulu. Semoga usaha kita Allah pandang dengan kasih sayangnya dan diizinkan Kita peroleh permata hati pd masa yang tepat. ?Jika mommy2 ingin kongsikan tips2/petua2/ilmu2/amalan2/doa² untuk diamalkan (dengan asbab Usaha dan ikhtiar) utk mendapatkan Rezeki Anak, mohon mohon mohon mommy2 kongsikan ya.

7 Các câu trả lời

just nk sharing.. saya pun ttc sblm ni. alhamdulillah ikhtiar saya berhasil. just nk sharing cara saya ikhtiar. 1. jgn lepas berdoa setiap kali solat. kalau boleh amalkan solat hajat and tahajud. 2. guna opk 3. amalkan buah zuriat dan amalkan baca doa Al-Imran (ayat 38&200) 4. jaga pemakanan seharian. maaf kalai ada terkurang. ni cara saya ikhtiar. 1cyle try opk alhamamdulillah.. rezeki

5y trước

aamiin tq. moga semua ttc dapat rezeki anak aamiin

Sy pun tgu lama jugk hampir 3 tahun... lps tu sy berurut....then try usaha minum air buah zuriat...serta amal kn doa2 untuk hamil....bnyk jugk tp x reti nk gtau...tp x sume org sama kn...yg penting sis dah berusaha.....In Shaa Allah akan ade 1 hari nnt... Aamiin....

5y trước

Aamiin.....terima kasih atas doa....

Selain dari kita sendiri berdoa, selalulah minta keluarga, rakan2 terutamanya yang sedang hamil untuk mendoakan kita juga. Kerana mungkin ada dalam kalangan mereka yang Allah angkat doa nya. Insha Allah❤️

5y trước

InsyaAllah, terima kasih sis atas perkongsian yang sgt bermanfaat. Moga Allah memberkatimu.

Semoga Allah memakbulkan doa2 ibu yg berusaha untuk memiliki zuriat. Aaamiinn. 💟💚

5y trước

InsyaAllah, terima kasih sis atas doa yang baik. Moga Allah memberkatimu.

Smoga Allah makbulkan segala doa kalian..Allahuma aamiin.

5y trước

InsyaAllah, Allahumma Amiinnn yaa mujib. Moga Allah memberkatimu.

Allahumma Amiinnn ya mujib

Set ikhtiar hamil shakelee Doa

5y trước

InsyaAllah, tkasih sis. Moga Allah memberkatimu