Alhamdulillahh.. Selamat bersalin normal 5/1/2020 ( 1.15pm) Baby girl 2.9kg

Syukur alhmdulillah.. selamat bersalin.. pengalaman yang berharga untuk wanita yang 1st time bergelar ibu.. syukur Ya Allah.. Kawan² doakn saya cepat sembuh dan kuat semangat ya.. Saya jua doakn pada semua yang bakal ibu dan telah menjadi ibu..cepat sihat dan ceria. Aminn?

33 Các câu trả lời

Waahh.. Tahniah sis.. tahniahh!!. 😍🤗Semoga cepat sihat sembuh dan kuat, jga ceria kmbali.. selamat berpantang sis! Be happy with your newborn baby, dia sangat comel.. 💕

5y trước

Sama2 yaa .,betul tu, impian setiap ibu nk lebih kuat.. 🤗💪💪 aamiin smoga termakbul niat dn hrpn tu.. aamiin 😊

Tahniah dn slmat brpntng..sronok tgok rmai lahirkn bby girl..naluri nk bby girl sb slung dh boy tp x taw sb x scan lebih2..scan kk biasa je..

5y trước

Hehe ye la..inshaAllah..trima je ape jntina ye pun..ank sndri kan..😊

Alhamdulillah.. doakan saya ye semoga dipermudahkan bersalin mcm awk.. selamat berpantang awk 😊

5y trước

Aamiin...due saya 3/1/2020 tapi takda tanda2 nk bersalin lagi..hari Khamis ni kena serah diri dh.. mudah mudahan semuanya dipermudahkan.. terima kasih atas doanya.. ☺️

Alhamdulillah tahniah.. Semoga cepat sembuh & selamat berpantang

5y trước

Yaa.. aminn. Tq ya doanya dan kata2 smgt yg baik😊💞

Alhamdulillah Tahniahhhh mommy... 🥰🥰😍😍😍😍

5y trước

Yaaa. Tqq. Smga awak pon dpt jd mummy yg bebat n happy slalu.💞😊

Tahniah..selamat berpantang..best nya dpt baby girl..

5y trước

Sama2..in sya Allah..akk dh ada 4 boy n 2 girl..harap kali ni dpt girl lg..😊

Alhamdulillah..dan tahniah,selamat menjadi ibu

5y trước

Yaa trima ksih. Smga Allah balas jua kbaiknn pd awak,😊🌷

Tahniah sis, selamat berpantang n jaga diri

5y trước

Ya sis. Tqq👍😊

Tahniah ² sis...selamat berpantang

5y trước

Trima ksh😊

Alhamdulillah BBY lelaki ke

5y trước

Baby girl😊