Tanda Spotting

Assalammualaikum saya nk tanya normal ke kalau mengandung takde keluar tanda spotting darah tu.. Saya dah delay 10 hari.. Saya ada cek upt keluar double line yg terang..

13 Các câu trả lời

normal jaa klu ada pun bagi sesetgh ibu tu boleh jadi normal juga sebab proses penempelan janin pada dinding rahim tapi klu tetiba jadi spotting and risau tade masalah utk pergi check ke klinik terdekat atau hospital pun ada sesetgh ibu lalui spotting tanda proses keguguran, depends

Sbnr ny bgs xada spotting.. Pengalaman sy 2 kli pregnancy.. Yg ada spotting miscarriage..

4y trước

Ok sis thnks ya 💕

Normal sis.. Sy pn pregnant xde keluar spotting.. Alhamdulillah nk masuk 3 bulan dh 😊

Klu xda bgus la..bkn suma yg ada...klu ad bleh jd tnda hamil @ tanda kguguran

Anak pertama,kedua n empat x de..yg ketiga ada..yg kelima ni pun x de gak

Normal sis..lg bagus takde spotting yg sebenarnya..jd tidak merisaukan..

Normal, saya takde spotting jugak. Sekarang pregnant dah 27 minggu.

4y trước

Ooo ok thnks sis sy risau jgk hehe

Akk dh 7kali preggy..semua x de tanda spotting..

Sy preggy yg no 2 skrg. Dua2 xde blood spot.

Sya pregnant tk de tnda spotting pun..