Pregnant ke tak?

Hai mommies...saya nak Tanya saya dah 4 Kali cek upt semua double line...spotting darah pun Ade sbelum cek upt...tetiba hari ni Ade mcm darah period normal ke??

Pregnant ke tak?
2 Các câu trả lời

kalau spotting, sekali keluar je normal. kalau mcm period, bnyak. xnormal. upt pon belom terang, kalau scan belom nampak apa2 lg. kalau risau, boleh g klinik terus

2y trước

okay2 terima kasih respon 😀

Darah period bnyk ke? Kena g klinik terus, bahaya kalau bleeding banyak

1y trước

Saya sama macam sis, dr bagi tarikh utk repeat scan tapi masih risau sbb spotting masih keluar dah 4 hari.