Baru Tahu Mengandung Tapi Keluar Period Berwarna Koko Koko

Saya baru cek upt naik double line.. Pada keesokkan hari ada tanda darah berwrna koko.. Saya double cek skli lg.. Guna upt 3x cek double line jugak. Tapi smpai sekarang period yg berwarna koko still ada.. Tapi period tu sikit2 saja.

12 Các câu trả lời

Saya pon alami bnda yang sama masa tu xtau mengandung..bila gi check kat doc, mmg tanda2 pregnant.tp kalu koko tu berterusan, bahaya jugak sis..boleh menyebabkan keguguran jugak..advice sy, better sis gi klinik..dapatkan nasihat doc sbb hormon bdn lain2

Saya pon alami benda yang sama.. Keluar darah koko2.. Bila check upt double line.. Dah pergi hospital scan semua.. Dr ckp pregnant.. Tapi still sampai hari ini ada darah koko2 keluar... Dah 13 hari..

5y trước

sis ada rasa sakit perut tak or pinggang.. saya pn hrini ada keluar mcm sis.. tapi perut tak sakit..jd risau sebab tahun lepas pernah gugur 12 weeks dan D&C . harap kali ni ada rezeki saya . 🤲

1. Kemungkinan spotting berlaku 2. Sila bed rest 3. Jangan angkat benda berat, jalan laju sgt, buat kerja berat 4. Kalau berterusan, jumpa doc terus, maybe doc akan bg ubat yg sesuai. Consult dulu.

Saya baru balik jumpa doc. Pregnant week 5. Doc terus scan sbb takut keguguran atau janin luar rahim. Bila cek semua ok. Doc ckp kemungkinan keluar darah sikit sbb implantation process.

4y trước

Dlm sehari ja dik. Anak 1st. Jd riso sgt terus pergi klinik ptg tu. Alhamdulillah skg dh 37 week. 😊

hi sis Sya pn sama,last haid 16 hribln 11 ni limpas seminggu nya lg Kuar drah koko2 6hri mulai 24 ni,tpi sikit2 je,tpi Sya tkda cek upt LG,tpi Sya keliru itu sisa haid atau hamil,

Sama dengan kes saya, start dr minggu ke 5 sampai minggu 9 ada keluar spotting coklat. Saya baru jumpa pakar, dia buat swab test. Tengah tunggu result

4y trước

lama jugak ye..

Saya pun macam tu juga tapi bukanlah berterusan. Hanya sehari dua je. Doktor kata tu darah implantasi. Mungkin puan patut check di klinik kot.

saya pon mcm tuh . ta boleh kasar 2 atau terhentak . cek doc dia bagi ubat duphaston untuk kuatkan rahim . alhamdulillah da oke .

Better segera ke klinik sis. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Jumpa doktor sis. Saya dulu keluar juga darah koko & sy ada jumpa doc. Doc kata bedrest dan jangan bersama suami.

5y trước

Time tu berapa lama keluarnya kak?