5 weeks 4 day

Assalammualaikum saya nak tnya.. Sekarang ni sya pregnant 5w 4d.. Alhamdulillah alahan muntah2 teruk masih tiada.. Selera makan pun okay.. Cuma badan letih,Pening, perut pun sebu tak selesa.. Lagi satu breast sakit.. Normal ke ye.. Tq

2 Các câu trả lời

saya anak 1st memang takde alahan muntah2, mcm org tak mengandung. Skg preggy yg kedua ni (9w+) pun sama tak ada muntah2, cuma rasa tekak mcm loya tapi tak muntah pun, perut rasa kembung, kepala pening & sakit belakang. saya rasa normal 😁

waalaikmsalm norml ja..sayapn mcm tu.xda alahn lgsung