Pregnant 14 weeks

Hi mommies. Nak tanya. Saya 14 weeks 4 day dah harini. Saya masih ada alahan dan juga saya masih rasa lesu dan letih, normal ke ya? Berat saya pun lose 3 kg. Selera makan sekejap ada sekejap takda. Adakah normal?

2 Các câu trả lời

Kalau ikut pengalaman sendiri, normal. Berat saya pun turun lebih 2-3kg masa 1st trimester. Alah teruk juga la. Boleh makan tapi lepas tu memang akan muntah. Nanti apa apa boleh tanya dan minta advice nurse.

biase Je tu sis ..