8 week 1 day tak apakah kalau sya minum susu sahaja malam.

Setiap mlm makin kuat alahan tu sampai sya pening kepala,, mual dan muntah2 di sebab kn makan sikit sahaja pun nak muntah. Macam mana la baby sya dpt khasiat ya kalau muntah lepas makan saja :( ,, berapa bulan ya baru hilang alahan teruk niy dah mcm lembik dah badan muntah terus.

1 Trả lời

Sy pn minum susu mlm je sis sblm tido..xpe je jnji kita minum susu

5mo trước

Sy dulu pn alahan teruk, tp sy cuba mkn..try mkn biskut,buah..xblh mkn nasi cuba mkn yg jenis sup..kna mkn jugak utk bg tenaga bt kita..baby perlukn khasiat yg cukup masa trimester pertama,susu tu utk kalsium.. Mcm vitamin lain boleh dpt dlm sayuran,buahan dan protein