Tentang Pendarahan Selepas Bersama Ketika Hamil

Assalammualaikum . Saya ingin bertanya ,, saya baru first pregnant .. Masa usia kandungan dalam 5 minggu saya & suami ada bersama . Dan sekarang baru masuk 6 minggu ,, selepas bersama . Berlaku pendarahan sikit pada saya . Adakah kandungan saya masih dalam keadaan baik?

2 Các câu trả lời

Janganlah bersama suami awal kehamilan . Better kandungan 4-5bulan bru bersama . Ada keluar darah segera pergi hosp . Risau apa terjadi pd baby sis

seeloknya first trimester jangan bersama dulu . sebab kandungan masih awal . better sis pergi cek doc sebab ada spotting .