Pendarahan selepas bersama suami .

Hi nk tny Sy mengalami pendarahan semasa bersama dgn suami.. tapi berlaku time selepas bersama sahaja .. alhamdulillah dh berhenti cuma berlaku satu hari ... Sy ad mkn ubat duphastan utk 5 hari .. kandungan baru 6weeks perlu ke Sy ke Dr ?? Pendarahan dh brenti dan tak rasa sakit perut ... #bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Better jumpa dr sis , haritu masa awal scan dr ada pesan nak bersama boleh asalkan tak bleeding , kalau dah bleeding cepatcepat refer dr

dah tahu pregnant, then bersama pastu bleeding , xnormal yaaa... better stop dulu bersama suami

3mo trước

sebab pregnant yg sebelum ni normal sahaja ...