Tiada susu Badan.

Assalammualaikum nak tanya, saya punya due date dah nak dekat. Saya tak ada susu badan, nanti anak lepas bersalin nak minum susu saya perlu bawak susu FM untuk stanby ke? First baby, tak ada pengalaman lagi.

Tiada susu Badan.
18 Các câu trả lời

Boleh je standby ssu fm. Tpi kalo blh bfeeding la baby dlu, inshaAllah ada ssu bdn nnti. Pgalaman sy ank ptama xdpt ssu bdn, ank kedua alhamdulillah hri ke3 melimpah2 ssu smpai bengkak breast kena pump. Wpn mse tu nipple crack, tpi gagahkan dri jgk bg ssu bdn.