tiada alahan masa mengandung

Assalammualaikum.. Nak tanya, ada tak yg mcm saya, ni kali ke tiga hamil tapi lansung tiada alahan, tapi nafsu makan mmg meningkat, mukut asyik nak mengunyah je.. Normal ke? Sbb rata2 tengok orang pregnant mesti alhan tak teruk pon mesti ada.. Sy lansung xpernah rasa, xpernah muntah sekali pon sepanjang mengandung.

34 Các câu trả lời

Saya sedang hamil anak pertama, alahan loya dan pening pening. Bila muntah tapi tak keluar banyak, yang keluar angin. Rasa tak selesa tidur sebab loya memanjang.