sembelit masa pregnant

Assalammualaikum, nak tanya, ada tak ibu2 yg ada masalah sembelit masa pregnant.. N ada tak suggestions ubat apa yg elok diambil.. Dah makan banyak buah n minum air pon sama..

24 Các câu trả lời

Walaikumsalam , sya makan kapsul Minyak Kelapa Dara D'aura .. Alhamdulillah daa tak sembelit lagi ..

Try mkn arabic gum.. Sye mkn to je.. Alhamdulillah sembelit da ok skg.. Sye beli kt shopee je..

Sy alami ni jugak. Tapi just minum air je, hehe. Nasib baik tak berpanjangan sangat.

sy la tu. baru 2 hari lepas membuang, sembelit, lenguh kaki2...krem perut..😂

Saya awal2 pun sembelit. Masuk 12w mcm tu dah takde sembelit. Bertabahlah yaa

Sy bwa minum susu dutch lady yg lowfat tu..

Makan dragon fruit sgt berkesan

Minum pati prune je sis.

Ostematrix by shaklee

Bykkan lg..sllu mkn syur2 jgk