sembelit masa pregnant

Assalammualaikum, nak tanya, ada tak ibu2 yg ada masalah sembelit masa pregnant.. N ada tak suggestions ubat apa yg elok diambil.. Dah makan banyak buah n minum air pon sama..

24 Các câu trả lời

Mkn buah jee

Sy pun ade, sy makan buah dragon , memang ok lancar je

Chia seed dan yogurt sgt2 membantu sisss. Boleh cuba ye😘

Sekarang sy pun bgtuh 😭 lebih 2minggu dah sembelit. semua buah dah makan n air pun boleh tahan bnyknya.. tapi tetap juga. last2 tpksa ambik lactul 😥

5y trước

Bole cuba produk premamma,sangat² berkesan https://supplemenhamilpantang.wasap.my/