inj.ATT atau lebih diknali inj.kancing gigi

Assalammualaikum d sini sya nak bgi tau pda mummy2 semua yg ingin tahu inj.ATT atau lbih d knali inj.kancing gigi..ade sesetgh mummy kta bile mndpt inj.tu akn rsa lenguh2 d tngn n sakit2..iyaa..btul inj.nie akn mmbtkn mummy rsa sakit sikit n sengal2 kt bahu...bile mummy2 dh merasa prgerakan bby dlm kandungan mummy2 semua akn mnrima inj.ATT tuu..utk mummy yg prgnnt anak prtama n ke2 akn mnrima 2kali inj.ATT..mummy yg prgnnt anak ke3, or ke4 akn mnrima 1kli injection saja..inj nie penting utk kandungan mummy2 semua..

2 Các câu trả lời

Baru kena inject 34weeks anak ke 4...mmg lengguh lah tggan ...tapi OK alhmdulillah

Biasanya anak pertama sahaja 2x injection, pregnancy kedua n seterusnya hanya sekali...

5y trước

it's okay..mybe tmpt sis n tmpt sya brkje laen...