Barang Mummy & Baby 💞

Hai mummy,nak tanya mummy2 beli barang baby n mummy yg basic yg mcm mana dlu yea ? Sorry sbb belum ada pengalaman n anak first ,jadi excited sikit nak tahu sedikit sebanyak pengalaman mummy2 yg lain ,sbb dh masuk 23 week dah ☺️ Terima kasih klau sudi Share n komen pendapat n pengalaman 💞 #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Bedung beli yg jenis pelekat n kain bedung biasa. Jgn beli yg besar sgt tau nnt tak snug utk newborn. Stokin baby bykkan pun xpe sbb kerap pakai. Mittens n barut sy xpakaikan utk baby.