ingin tahun

maaf mganggu sy bru mgandung ank ptama skrg kndungn 19mggu..normal ke bila ibu yg mgandung akn rsa sakit2 d bwh perut sakit..sakit 2 akn lega sikit bila kita mbuang hadas kecil

8 Các câu trả lời

Sya pun mcm tu awal2.. nurse ckp rahim kita nak membesar dan beri ruang utk baby..sbab tu pandai sakit2 ngilu2..

Sma mcm sy nak2 skrang kalau mkn bnyak je angin and skit perut..lmbt mkn pun sma..

Sama sakit jugak tp kejap2 sakit kejap hilang. Tapi sakit sebelah kiri. Baru 15w ni

5y trước

sy sblh knan..

Sakit sbb nk tkencing kot sis.. sbb sy pon asyk nk kencing jer ni

sama mcm sy sis. sakit dbahagian ari². tapi xlama lepastu ok jaa

5y trước

xsakit sdh ka atau pn sakit 2 kjap2 jak rsa...

Sy pn. Rasa mcm krem2 bawah perut. Pdahl perut kecil ja..

sy pun dulu macam tu. normal sis

Entah la... Cheq dari awal mengandung sampai la duk sakit bawah perut... Kalau diri lama... Lagi sakit..jumpa doktor pakar kata perkara biasa...terima je la... Bersabaq