sakit mata

Assalamm .. hai smua .. sy nak tnya ad sape2 berpengalaman mcm ni x ? mula2 mata belah kiri naik merah mcm ketumbit hampir 2 bulan.. smpai bernanah dah tpi xkecut habis . sy g kk dc ckp xde ubat sbb bwh 2 thun .. sy g swasta dc bg gel chlorop yg letak dlm mata .. sy slalu tuam air suam kt mata .. tp xhilang jgk.. n skrg nmpk mata sebelah knan plk nak jadi sama , ni bru 3 hari nmpak naik .. berubat kg pom dah 😞😢

sakit mata
3 Các câu trả lời

maaf takde pengalaman, siannya anak. kk/swasta tak suruh refer hospital ke sebab dah 2 bulan jadi.

5mo trước

xde lgi . stiap 2 mnggu appt kk tp suruh tuam panas je .. ni tggu 2 mnggu lg appt 😢

tak dapat refer klinik pakar ke? Cuba minta KK refer klinik pakar bahagian opthalmology