ubat cair darah??

Assalam..haii mummy semua...sy nk tny ade sesapa pernah consume ubat cair drh + calcium + zincofer?? Td cek up dpt ubat cair drh n calcium tambahan..sblm ni zincofer sj..skrg kandungan 22w/bmi 31/sejarah family mak drh tinggi.. jd doc suruh amek ubt cair drh..hurmmm....klu x makan xpe ke ?

5 Các câu trả lời

Sy pun mcm sis. Kena mkn aspirin. Sis mkn ubt tu mcm mna? Sy pharmacist tu suh cairkan dlm air sikit bru mkn. Rasa nk muntah yg amat..

4y trước

Pulakk...heee myb mintak aspirin jenis cecair je..klu ade...senang nk telan ye 🤣