nk tnye sikit lh

Assalam...hai semu..sis nk tnye lh sis dah 18w tp perut mcm x napak yg kite ni hamil...kecik sangat risau lh normel ke tu?

29 Các câu trả lời

Sama la mcm sy sis... Skrg dh 23w tpi perut kecil je..1st pregnant... Tpi doc scan semua okay...

Sye 27 week pon mcm tu jgk sis...kecik je...tp dokter cek alhmdulillha sume ok..

Sy ank first smpi 9bulan perut cm 5bulan..😅😅 Alhamdulillah normal...

Alhamdulilah semu okey mase jumpe dokter cume berat je x naik2..hemmm

5y trước

In shaa Allah aaminn ya mujib..doa yg baik utk momy jgk ye..

Sy DH 7bulan perut Pon kecik sis....bila scan baby smua shat..

Doc kata apa? Kalau ok kirenye ok walaupun perut nampak kecik

Sama mcm saya nak masuk 18w dah tapi perut mcm x besar je...

It normal sy 18 w tapi baby still sihat alhamdulillah

As long as kita cek baby semua okay, nk worries la

Normal ja..ikut perut jgk..jgn rsau.asalkn bby sht