nk tnye sikit lh

Assalam...hai semu..sis nk tnye lh sis dah 18w tp perut mcm x napak yg kite ni hamil...kecik sangat risau lh normel ke tu?

29 Các câu trả lời

Bru 18weeks memang laa kecik puan

Normal

Sy 18w jgk tp smua ckp xnmpk mcm pregnant

Tu OK LG. Saya ni bulan depan dah due tp x sape perasan yg saya peknen melainkan saya bgtaw

normal. sy 5 bulan baru ketara.

Kita geng. Doa bby ok sihat walafiat dlm tu.

Bergantung pd bdn si ibu juga..

normal je sis . sy pn cmtu skrg dh 21w dh nmpak bsar sikit . klau x sblom ni org duk tgur keciknya perut xnmpk cm mngdung la ape la . rileks je sis slagi checkup scan n doc xde ckap pape psal bby okay la tu 😁😁

Hahha.. Ape nk riso sis.. Janji time pegi checkup, doc ckp sume ok dh.. Sye 5,6 bulan bru nmpk naik sket.. Sblm tuh berbahagia melompat kesana kemari berkejor dgn budak2.. 😅