Adakah gugur sekiranya keluar darah spotting?

Assalam, Sy nk tnya smalam Sy ada pergi ke klinik utk sahkan mengandung. Tetapi pengesahan xdpt dilakukan sbb air kencing tiada. Kemudian ada seorang nurse beritahu sepatutnya kalau mengandung tidak boleh keluar darah. Setahu saya kalau keluar mcm spotting tu normal utk 5 minggu kehamilan. Ada tak kawan2 mengalami mcm saya? Adakah kandungan Selamat sekiranya keluar spotting mcm tu?

2 Các câu trả lời

spotting only ade sikit je. mcm dot tu j. and x kerap dlm 2 hari je. kalau dh byk tu bukan kira spotting dh. tu kira bleeding.