Keluar spotting drh

Dah lewat period seminggu..kalau ikutkan kehamilan baru 4 minggu..Check upt positif.lepas bersama suami,ada keluar spotting,tp x bnyak.. lendir coklat,kdg2 lendir campur darah. Adakah tu tanda gugur? adakah perlu berjumpa doktor? #bantujawab

Keluar spotting drh
3 Các câu trả lời

pergi klinik buat pengeesahan kehamilan dulu dan terangkan keadaan sis skrg ya..tahniahh! jaga diri,kalau boleh elakkan bersama diawal2 ni.mudahan takde apa

4h trước

ok baik .tq sis .

ye perlu ke doktor. saya dulu macam ni, ancaman keguguran & dapat ubat kuat rahim

6h trước

Masa tu sis bape week?

Ya perlu jumpa doctor

6h trước

ok sis .