pregnancy

Hi, Assalam ? Sy mo tanya 11 hari dah lewat period, boleh ka sy berkeyakinan tinggi y sy mmg pregnant or myb hormon sy berubah? Before married sy mmg selalu lewat period tp 5 hari paling lewat(purata biasa lewat period) lepastu period mcm biasa. Feel free to share your story bout 1st pregnancy or anything I should know, thank you ❤

1 Trả lời

da try check upt ke...mcm kes sy..lewat smnggu sy check positif...sy ke hospital pn positif..tp sminggu lepas tu sy period smula..doc ckp kandungan xmenjadi..😥