Period lewat

Hye nak tanya , period saya normal and sy mmg guna period apps , before this sy mmg selalu dah lewat period pernah 3 hari 4 hari dan paling lewat 6 hari tp bila cek negative juga. Mmg selalu dah sakit payudara kejang di ari2 Tapi this time saya dah lewat period 8 hari , sy belom cek lg sbb tak nak teruja sgt just nak chill2 , tanda2 yg ada just kerap kencing , sakit payudara , cramp dkt ari2 kdg2 , selera makan , kerap lapar. Adakah sy mengandung ?

3 Các câu trả lời

cek upt nti bila dh 2mgu xdtg period lgsung ye..sy sllu cek bila dh 20 hari xdtg period ..tup2 sangkut..bkn ape kdg tu seminggu xperiod cek tup2 esok lusa period..

Asslam sis da hamil kee

Apa2 kena check upt sis

5y trước

Sama2 sis