+ve atau tidak

Hi...ni first time sy guna pregnancy test sbb period sy dh lewat 8 hari....tp still confuse either +ve or -ve sbb 2nd line tu kabur. Awesome mommies please help me..,..thank you

+ve atau tidak
31 Các câu trả lời

Punya la excited bila sis kata +ve....pagi nie test lg guna upt brand lain. Alhamdulillah naik 2 line. Yg smlm sy check petang dlm pukul 6 pm. 2nd test pagi ni before solat subuh....

5y trước

Tahniah sis. Sama2 lah kita jadi mommy okey. 😊

Positif dah tu.. Tunggu sminggu lagi pasti line 22 terang benderang 🤭🥰🥰 Doakan sya plak dpat 2 line tahun Ni 🤭🤭 tengah usaha dapat 2 line 🤭

positif ni, haritu saya lewat 12 hari, samar2 mcm ni lah, alhamdulillah wakttu tu dah lekat 5minggu. Sekarang dh msuk 14minggu. tahniah awak 🌹

baru baru ni saya check jugak dan linenya kabur.. yes mmg sis pregnnt.. kabur tu sbb kandungan baru lagi 😊😊

Positif je sis tp kandungan br lg..tu line still samar²..nnt dh 3 bln cmtu dh pekat line..sy mse msuk 2 bln line dh terang

Nak buka buku pink kat klinik kena bagi line betul2 terang ka? Atau mcm dlm gmbr yg sis ni hntr x blh lg ka?

5y trước

Oo terima kasih.

Mcm sy sblum ni. 2kli line kabur. Lg kabur dri ni. Pg kk utk confirmkn, positif

Positive tapi mcm baru 3-4 minggu, tgu lagi 2 mgu inshallah terang.. Jaga mkn jaga diri sis..

positif tu sis..cuba repeat lg 4@5 hari lg mesti makin terang lg..inshaAllah😘

positif tu.. kalau mcm saya hari2 test..nnti hari2 line tu makin terang..