minum ubat veloxin

ada yg pernah minum tak ada kesan sampingan ker? saya dah tak boleh tahan mual rasa lemah jer makan muntah minum pun muntah skrng pregnant 8 minggu anak ke3 dah tapi kali ni rasa teruk sngat alahan

1 Trả lời

sy pregnant ank kedua mkn veloxin. much better, alhamdulillah xde muntah2. mual still ada. at least bdn dpt tenaga sbb boleh makan. jgn risau xde kesan smpingn. bila dh habis fasa alahan nnt boleh stop mkn

11mo trước

yerr saya start makan alhamdulillah dah kurang dah tak lemah macam sebelum ni siap boleh membaking dah