minum air gula....

Assalam semua,sya nk tye lah,klo mcm kita trlupa last puasa pkul 10 cmne ya...esk boleh x mnuk air gula..atau kna bt temu janji lain.....sya btl2 lupa esk kna mnum air gula,sya da cba cll nk bg thu misi y sya trlupa last puasa pkul 10...mungkin misi y check sya da tido....sya nk mx pndpt ibu2 semua,cmne ya boleh ke trs kn mnum air gula esk?

1 Trả lời

Lebih baik call bgi tahu awk lupa ..atau esok ke klinik bgi tahu lupa..takut lekat gdm la sebb awk mnum manis xpuasa seleps pkul 10..kalau awk cuma mnum air masak sikit xpa lagi..kalau dh lekat gdm susah la nk kena rajin ke klinik nnty ,,tapi ats org jugak awak nk kena gdm atau x ,better awak bgi tahu nurse la ambik tarikh lain

4y trước

Trmksh sis komen...to lh sye mmg ada mnum air manis sikit td,sya da wsp misi y checkup sya to...sya trpksa la kna tgu jwp dr misi to esk...