MINUM AIR GULA

Esok saya kena mnum air gula.. misi ckap sy kena puasa mlm nieee kul 10 mlm... berdebar btul.. korang bg kata2 smngat dan doakkan sya boleh?#firstmom #firstbaby24weeks#seriusnanya

5 Các câu trả lời

aah..betul la puasa start mlm jam 10.. esok pgi lepas amik drah kedua lepas 2 jam minum air gula bru boleh minum dan mkn.. semoga diprmudahkn untuk minum air gula..

1y trước

takutnya.. terima kasih ats doannya sis

saya punyalah takut nak minum air gula sbb baca macam2. sekali lepas minum ok je. badan saya ok kot. all the best.

1y trước

saya takde rasa mual lgsg alhamdulillah. cuma lepas sejam saya start pening kepala tapi takdelah teruk. maybe sebab saya dah start haus dan lapar.

saya minum esok jugak sis. semoga dipermudahkan urusan sis. moga sis Dan baby sihat aamiin

Inshaallah boleh..jgn fikir sgt..nnti trus mnum ja..jgn sikit2 🥴

1y trước

terima kasih bg tips sis

Dtg awal. Sekali teguk je. All the best