confius

Assalam nk tnya.rmai org ckp susu soya takleh minum...sbb takut nnti kulit anak jadi sensitif...betul ke ?

17 Các câu trả lời

Tk pasti sis ,sbb Saya Masa mngandung mmg suka minum soya .. alhamdullillah kulit anak² Saya tkda masalah

Wlaikumslm, sy mgandung minum soya setiap ari alhamdulilah anak OK je, mgkin bergantung pd Individu kot

Betul..jgn minum yg kotak..minum yg fresh yg kat paso malam jual sbb tu soya buatan sendiri

Tak pernah dengar pula. Tapi kalau nak minum mungkin boleh minum secara berpada pada.

Bole minum tp jgn terlampau kerap...saya minum jugak susu soya sebab teringin

Yup btul tu . Nnti anak gatal2. . Kulit jdi sensitif.

A'ah la saya pun ada dgr camtu jgk...