Boleh ke minum Susu soya

Assalamualaikum. Ad pengalaman minum susu soya. Apa risikonya.. Org cakap minum soya nanti anak keluar kulip putih😂. Tapi ad yang cakap nanti anak lahir kulit anak sensitif plk.. #4week4day

1 Trả lời

Susu soya ok.. Pasal kulit putih tu mitos.. yg kulit sensitif, pengalaman orang. Asalkan minum berpada. Bagi yg perut sensitif dan keluarga ada sejarah kanser mcm saya, elakkan / ambil produk soya sekadarnya shj.