Daftar klinik kerajaan

Assalam .. nak tye .. kalau pregnant anakk tak sah taraf bolehh pergi klinik kerajaan ke .. ada apaa ii dokumen takk ygg dorang mintakk .. maaf kalau soalan nihh sensetif

2 Các câu trả lời

wasalam , bole je pegi. ckp je single parent / x kahwin lagi. kalau bawah 18tahun kena bawa waris . jgn lupa dokumen diri spt ic . make sure jg sblm kandungan masuk 12mggu spya nurse x byk tya .

Boleh je sis. Better pergi sebelum kandungan lebih 3 bulan demi kesihatan ibu & anak.