Bintik pada badan baby

Assalam .. nakk tye .. kenapaa ye badan baby saya adaa macam bintik ii merahh .. kat leher pun adaa .. bolehh tolong bagitau takk kenapaa

2 Các câu trả lời

Heat rashes kut? Leher nya berlipat tak? My baby yg chubby ni leher berlipat akan ada merah2 dekat lehernya sebab panas 😃 Kalau kat badan ada rashes saya try letak bedak agnesia tu

2y trước

ohh okayy faham .. leher baby mmg ada berlipat .. lagipun bby takk tahan panas. .. tq tau bagi information

baby berapa bulan? bintik mcm rashes?

2y trước

baby daa 3 bulan 4hari .. saya takk sure laa .. sbb bintikk tu kecik ii