Gilir berpantang di rumah sendiri dan mertua

Assalam nak tnya boleh ke kalau gilir2 berpantang di rumah sndri dan mertua seminggu sekali,sebab jarak rumah mertua dengan mak sendiri dekat je

2 Các câu trả lời

mcm saya.. masa berpantang saya 2minggu pertama di rumah mak saya dan 2 minggu lagi di rumah mertua.. tapi tak kesah pun rumah mana2 janji ibu selesa

baik duduk je rumah sendiri. nnti suruh mertua dgn mak dtg rumah. xyh nk tukar kejap sana sini. lgi selesa kan rumah sendiri.