Berpantang rumah mertua atau mak sendiri

Mak saya biasanya mulut berbisa walaupun dgn anak sendiri tapi alhamdullilah mertua sebaliknya. Boleh bagi pendapat tak perlu berpantang di mana? Saya risau emosi terjejas ketika berpantang tetapi risau jugak nanti diperli keluarga sebab memilih berpantang rumah mertua

2 Các câu trả lời

Pilih mana yg selesa & buatkan sis tak stress. Abaikan kalau ada yg perli. Ckp je gilir2 atau bg alasan apa2. Tak dinafikan ada mil yg jaga menantu lebih elok dari ibu sendiri. Rezeki namanya.

pilih tempat yg selesa utk sis berpantang. berpantang dlm stress takut jd lain pulak