sakit pinggan belah kanan sampai susah nak angkat kaki tuk melangkah

Assalam hi moms .. sy 30w skrg ni sakit pinggang belah kanan rsa mcm mnyucuk . nak angkat kaki tuk jalan sikit pom sakitt amat . baby gerak aktif lepas sy mkn nasi td . tpi smpai skrg sakit lg . td sy kencing last2 tu terasa sakit dri dlm smpai sy control kencing dgn slow .. n sy kencing pom lawas je .. sy ad gdm n td ptg ad mkn kek , pvlova n ais choc . ad kaitan k ?

1 Trả lời

spd kot. symphysis pubis dysfunction.. google ni

1y trước

sy dah bca . betul sma dgn yg sy alami smua tu . tp td slepas buang air rsa sakit kat bhgn bwh .. sy jumpa dc n rupanya jangkitan kuman .. dah dpt ubat dri dc . thanyou tau 🥰