Perut sakit belah kanan hingga ke peha

Harini 21w2d prgnt..dri pg smpai skrg perut skit n mngeras,belah kanan..xbole diri lama rasa cm nk jatuh perut tu,normal ke ye bby nk mmbsr mcmtu atau sbb sy ada trslh mkn mlm td..mlm td mkn smbl colek tempoyak,pregnant xbole mkn ke?

1 Trả lời

Erm sy memang makan sambal tempoyak dari awal pregnant. Setakat ni alhamdulillah okay. Kalau terlalu sakit, better gi hospital. So at least awk boleh tahu kenapa.

4y trước

Harapnya macam tu laa. Sebab badan orang lain2 kan. Apa2 nanti gi hospital ye.