first baby

assalam mommies. sy 30weeks pregnant anak first. due in shaa Allah feb 2020. still terbayang lagi mcm mana keadaan masa nak bersalin, mcm mana rasa contraction, mcm mana nak meneran, apa tu induce, epidural, etc. hehe maklumla first time kan. ada jugak google sikit2 utk tambah knowledge. boleh tak mommy2 kt sini share sikit experience untuk persediaan waktu nak bersalin nanti. thanks mommies. ?☺

1 Trả lời

Just enjoy the moment sis, prepare mental n fizikal je nnt. InshaaAllah sume ok.. Induce tu klu perlu bersalin awl.. Nak meneran ke apa ikut je nasihat nurse, jgn nangis time teran sbb nnt penat 😅

5y trước

Haha ok sis