Najis colour Hijau .

Assalam hai momies . Saya nak tanya . Baby kalau 2 months fully susu formula and najis dia colour hijau tu okay ke tak ya ?

3 Các câu trả lời

Wassalam. Setahu saya normal selagi warna najis tu hijau, kuning atau coklat. Warna hijau tu mungkin terlebih iron dari susu formula tu. Tapi apa2 pun, normal je tu selagi baby takda menangis waktu nak berak. Ok je

2y trước

Ohhh okay okay baik . Terima kasih ya sis .

hijau pekat ka. if hijau pekat normal je awak.

2y trước

Mcm hijau lumut pekat juga rasanya . Cuma tu la sometimes 2 hari sekali baru poopoo .

normal je